Materialer og idéer til hobbyarbeid

 Kundeservice

 Kontakt oss


Prøv våre hobbypakker:
 Lettvint forberedelse og opprydning
 Alt du trenger til din hobbyaktivitet

Vanskelighetsgrader

Produktene i butikken er inndelt i grupper og deretter i vanskelighetsgrader. Disse er kun veiledende, det er du som kunde som vet hvor mye de klarer som skal lage modellen.

Enkelt - dette er modeller som er så enkle at selv barn ned i 2-3-årsalderen kan lage dem, men de er også fine å holde på med for alle andre. Modellene kan kreve at de minste får litt hjelp til å komme igang, men de klarer det meste selv.

Lett - er modeller som krever litt mer presisjon enn de aller enkleste, og barn bør derfor være rundt skolestart for å klare dem. Generelt gjelder at man ikke trenger erfaring med lignende arbeid for å få dem til.

Middels - krever enda litt mer av utøveren, og anbefalt oppstart er fra 9 år og oppover. Vanskelighetsgraden er fortsatt valgt mest i forhold til koordingeringsevne og grad av tålmodighet.

Utfordrende - disse modellene er noe mer krevende, og det er en fordel å ha drevet noe med hobbyarbeid tidligere. Utgangspunktet kan være barn fra 12 år og oppover.

Vanskelig - er de vanskelige modellene vi selger. Disse krever ikke nødvendigvis mye forkunnskaper, men kanskje en større porsjon tålmodighet enn de andre modellene.

Hobbyassistenten.no - materialer og idéer til hobbyarbeidOm Hobbyassistenten.noNettstedskart