Materialer og idéer til hobbyarbeid

 Kundeservice

 Kontakt oss


Prøv våre hobbypakker:
 Lettvint forberedelse og opprydning
 Alt du trenger til din hobbyaktivitet

Trosopplæring gjennom fingrene - Et hefte fullt av flotte formingsaktiviteter til gratis nedlasting!

”Trosopplæring gjennom fingrene” er et prosjekt støttet av Størst av alt – Trosopplæring i Den norske kirke. Målet har vært å skape gode aktiviteter som kan brukes av barn og unge i trosopplæringsarbeidet landet over. Vi som har jobbet med prosjektet håper at det kan være til hjelp for de barnelederne som sliter med å finne på noe å lage, og inspirasjon til dem som gjerne vil fornye aktivitetene. Gjennom det håper vi at modellene kan være med å gi barn og unge et nærmere forhold til kirkens høytider, symboler og historier.

 

Alle modellene i heftet presenteres med bilder, materialliste, utstyrsbehov og arbeidsbeskrivelse. De modellene som krever mønster, har fått det, klare til å kopieres opp. Materialene som er brukt kan kjøpes i de fleste hobbyforretninger landet over, og utstyret er stort sett tradisjonelle ting som maling, pensler, sakser og lim. De fleste modellene er også til salgs hos www.hobbyassistenten.no, - fullstendig liste over produktnumre i butikken finner du helt sist i heftet.

 

Vi ønsker deg lykke til med hobbyarbeidet i din sammenheng, og håper du finner mye inspirasjon i ”Trosopplæring gjennom fingrene”!

Heftet lastes ned ved å klikke på linken nedenfor. Det er et pdf-dokument som du trenger acrobat reader for å lese. Har du det ikke fra før kan du laste ned programmet her:  

Når dokumentet er åpnet kan du velge å skrive ut bare de sidene du er interessert i, eller hele dokumentet.

Det er også mulig å bestille en enkel fargeutskrift av heftet til kr. 249,00 inkl. mva. Se produktnummer 100842 - Trosopplæring gjennom fingrene, under Trosopplæring inne i butikken.

Hele heftet er på ca 12 Mb.
Produktliste
LAST NED HELE HEFTET HER!

Hobbyassistenten.no - materialer og idéer til hobbyarbeidOm Hobbyassistenten.noNettstedskart